IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл изостриха отношенията си със Spotify

3 февруари 2022 15 00

Двойката постави стрийминг услугата в лоша светлина

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари отново са в центъра на скандал. През 2020 г. двойката подписа дългогодишен договор с услугата за стрийминг на аудио Spotify. Сделката възлиза на 25 милиона долара. Двойката обаче подкопа доверието на партньорите.

Херцогът и херцогинята на Съсекс наскоро обвиниха Spotify в разпространение на невярна информация за коронавируса. Онзи ден представител на компанията отговори на нападението на двойката.

„Работим върху добавянето на препоръка за съдържание към всеки епизод на подкаст, който включва обсъждане на COVID-19“, каза Даниел Ек, главен изпълнителен директор на Spotify.

Припомняме, че по време на сътрудничеството със стрийминг услугата, херцогът и херцогинята на Съсекс пуснаха само няколко подкаста с продължителност 35 минути. Миналата година шоуто трябваше да излезе с двойката, но пускането беше отложено.

Според The Sun миналогодишният проект струва на услугата повече от 650 000 долара на минута.

Липсата на нови подкасти принуди Spotify да постави под въпрос сделката с Меган и принц Хари.

В своя защита херцогът и херцогинята на Съсекс поставиха услугата за стрийминг в лоша светлина. „Стотици милиони хора изпитват негативното въздействие на ширещата се дезинформация всеки ден“, каза двойката по-рано.


Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари